|

Solanki
Mieszanki przyprawowe do kiełbas
Mieszanki do produktów garmażeryjnych
Mieszanki wspomagające kutrowanie
Aromaty i ekstrakty
Preparaty barwiące
Posypki dekoracyjne
Bazy rosołowe
Inne
Solanki
Aromaty
Posypki
Preparaty przedłużające trwałość

Białko wieprzowe Eiweiss 50 P

1
Karageny i białka zwierzęce
77084

OPIS:

Białko strukturalne zwierzęce dodawane jest do solanki do nastrzyku w celu znacznego polepszenia struktury produktu mięsnego; czym gorsza struktura tym zalecany jest wyższy dodatek od 0,5% do maksymalnie 1,5%

DAWKOWANIE:

1–5 g na 1 litr solanki lub inne wg receptury

Pobierz folder produktu

Opcje (Puste “p”, Bez glutaminianu sodu “b”, Niskowydajne “n”, Średniowydajne “s”, Wysokowydajne “w”, Do produktów surowych “d”):

p

Bez kategorii