|
  • Przemysł rybny

Fish industry

solanki

Brine

aromaty-i-ekstrakty

Aromas

posypki-dekoracyjne

Mix spices

inne

Preservatives

trwalosc

   
     

Fish industry

  • Brine

    Smoked salmon WS 2

    90466

    DESCRIPTION:

    Brine for salmon injection.

    DOSAGE:

    4,3/100 l of brine

    Pobierz folder produktu

    Opcje (Puste “p”, Bez glutaminianu sodu “b”, Niskowydajne “n”, Średniowydajne “s”, Wysokowydajne “w”, Do produktów surowych “d”):

    p

     

  • Aromas

    Fresh garden flavour

    .01010

    OPIS:

    A flavour that uses natural ingredients. A fresh hint of dill and c...

    DAWKOWANIE:

    6 g/kg

    Pobierz folder produktu

    Opcje (Puste “p”, Bez glutaminianu sodu “b”, Niskowydajne “n”, Średniowydajne “s”, Wysokowydajne “w”, Do produktów surowych “d”):

    p

     

    Smoke flavour HA 15 BG

    Smoke flavour HA 15 BG

    .00956

    OPIS:

    Flavour of smokehouse smoke in the powder form in a version without...

    DAWKOWANIE:

    Indywidualnie

    Pobierz folder produktu

    Opcje (Puste “p”, Bez glutaminianu sodu “b”, Niskowydajne “n”, Średniowydajne “s”, Wysokowydajne “w”, Do produktów surowych “d”):

    p

    Smoke flavour HA 15

    Smoke flavour HA 15

    .00959

    OPIS:

    Smoke flavour in the powder form, well-soluble in brine. Does not c...

    DAWKOWANIE:

    Indywidualnie

    Pobierz folder produktu

    Opcje (Puste “p”, Bez glutaminianu sodu “b”, Niskowydajne “n”, Średniowydajne “s”, Wysokowydajne “w”, Do produktów surowych “d”):

    p

     

  • Mix spices

    Mexican blend

    Mexican blend

    27004

    OPIS:

    Red decorative blend with grits of spices and vegetables, dedicated...

    DAWKOWANIE:

    Indywidualnie

    Pobierz folder produktu

    Opcje (Puste “p”, Bez glutaminianu sodu “b”, Niskowydajne “n”, Średniowydajne “s”, Wysokowydajne “w”, Do produktów surowych “d”):

    p

     

    Hermes blend

    081-2015

    OPIS:

    A mix of ground garlic and pepper with a fresh hint of dill....

    DAWKOWANIE:

    Indywidualnie

    Pobierz folder produktu

    Opcje (Puste “p”, Bez glutaminianu sodu “b”, Niskowydajne “n”, Średniowydajne “s”, Wysokowydajne “w”, Do produktów surowych “d”):

    p

     

    Fresh Garden blend

    .01010

    OPIS:

    Mix of natural spices and flavours in green colour, provides dill a...

    DAWKOWANIE:

    Indywidualnie

    Pobierz folder produktu

    Opcje (Puste “p”, Bez glutaminianu sodu “b”, Niskowydajne “n”, Średniowydajne “s”, Wysokowydajne “w”, Do produktów surowych “d”):

    p

     

    Garlic blend

    27006

    OPIS:

    Garlic and pepper decorative and flavour blend. Does not contain mo...

    DAWKOWANIE:

    Indywidualnie

    Pobierz folder produktu

    Opcje (Puste “p”, Bez glutaminianu sodu “b”, Niskowydajne “n”, Średniowydajne “s”, Wysokowydajne “w”, Do produktów surowych “d”):

    p

    Dill and garlic blend

    Dill and garlic blend

    24007

    OPIS:

    Bland with garlic flavour highlighted by the freshness of dill. It ...

    DAWKOWANIE:

    Indywidualnie

    Pobierz folder produktu

    Opcje (Puste “p”, Bez glutaminianu sodu “b”, Niskowydajne “n”, Średniowydajne “s”, Wysokowydajne “w”, Do produktów surowych “d”):

    p

     

  • Preservatives

    Bestate

    30010

    OPIS:

    It is a liquid mixture of carefully selected ingredients (lactate a...

    DAWKOWANIE:

    Indywidualnie

    Pobierz folder produktu

    Opcje (Puste “p”, Bez glutaminianu sodu “b”, Niskowydajne “n”, Średniowydajne “s”, Wysokowydajne “w”, Do produktów surowych “d”):

    p

    e(Lm)inate LAD

    30003

    DESCRIPTION:

    Effective preparation that extends the life of meat, poultry and fish products.

    Suggested dosage: 0.75% in finished product.

    Smoked meat

    Recommended dose of 0.75% in ready smoked meat.

    The formula for the addition of e(Lm)inate LAD in smoked meat

    e(Lm)inate LAD additive to brines = (100%+A)*(100%-B)/(A*133.3%)

    A – assumed injection level (%)
    B – assumed losses during heat treatment

     

    Recommended amount of e(Lm)inate LAD additive per 100 litres of brine

    Injection

    40%

    50%

    60%

    70%

    80%

    100%

    e(Lm)inate LAD additive (kg) per 100 litres

    2.31

    1.98

    1.76

    1.61

    1.49

    1.32

    Cured meats

    Recommended addition of preparation of 0.7% per stuffing

    Rind emulsion

    The addition of e(Lm)inate LAD preparation of 0.75% per emulsion weight affects the extension of the product life.

    Production meat

    Recommended addition of 0.75% per meat weight affects the microbiological stability of raw meat and life of the finished product, even in the absence of cold chain conditions.

    DOSAGE:

    0,75% for final product

    Pobierz folder produktu

    Opcje (Puste “p”, Bez glutaminianu sodu “b”, Niskowydajne “n”, Średniowydajne “s”, Wysokowydajne “w”, Do produktów surowych “d”):

    p

    Freshcolor E

    30020

    OPIS:

    Powder preparation that improves the colours of products and extend...

    DAWKOWANIE:

    Indywidualnie

    Pobierz folder produktu

    Opcje (Puste “p”, Bez glutaminianu sodu “b”, Niskowydajne “n”, Średniowydajne “s”, Wysokowydajne “w”, Do produktów surowych “d”):

    p

     

    All Pure E-0

    000

    OPIS:

    Natural preparation that extends the life of food products....

    DAWKOWANIE:

    Individually

    Pobierz folder produktu

    Opcje (Puste “p”, Bez glutaminianu sodu “b”, Niskowydajne “n”, Średniowydajne “s”, Wysokowydajne “w”, Do produktów surowych “d”):

    p

     

    e(Lm)inate LAD

    30003

    OPIS:

    Liquid preparation extending life and containing acidity regulators...

    DAWKOWANIE:

    Indywidualnie

    Pobierz folder produktu

    Opcje (Puste “p”, Bez glutaminianu sodu “b”, Niskowydajne “n”, Średniowydajne “s”, Wysokowydajne “w”, Do produktów surowych “d”):

    p