|

Solanki
Mieszanki przyprawowe do kiełbas
Mieszanki do produktów garmażeryjnych
Mieszanki wspomagające kutrowanie
Aromaty i ekstrakty
Preparaty barwiące
Posypki dekoracyjne
Bazy rosołowe
Inne
Solanki
Aromaty
Posypki
Preparaty przedłużające trwałość

Białko wieprzowe Eiweiss 20 P

45
41002

OPIS:

Funkcjonalne białko kolagenowe wieprzowe. Białko jest przeznaczone do solanki do nastrzyku wszystkich wędzonekcałomięśniowych zarówno z mięsa wieprzowego, wołowego jak i drobiowego;może być także wykorzystywane do solanek zalewowych do szynek.

DAWKOWANIE:

5 – 20 g na 1 kg masy mięsnej lub inne wg receptury

Pobierz folder produktu

Opcje (Puste “p”, Bez glutaminianu sodu “b”, Niskowydajne “n”, Średniowydajne “s”, Wysokowydajne “w”, Do produktów surowych “d”):

p

 

Karageny i białka zwierzęce