|
Solanki
Mieszanki przyprawowe do kiełbas
Mieszanki do produktów garmażeryjnych
Mieszanki wspomagające kutrowanie
Aromaty i ekstrakty
Preparaty barwiące
Posypki dekoracyjne
Bazy rosołowe
Inne
Solanki
Aromaty
Posypki
Preparaty przedłużające trwałość
17
10021

OPIS:

Mieszanka odpowiednio dobranego karagenu z wieprzowym białkiem kolagenowym. Preparat idealnie sprawdza się jako wzmocnienie dla wszystkich solanek zalewowych i nastrzykowych. Może także być używany jako główny składnik solanek. Idealna dobrana proporcja białka do karagenu sprawia, że otrzymujemy najlepsze właściwości teksturotwórcze i poprawiające wydajność obu dodatków. KarPork działa idealnie zarówno z tłustymi wsadami jak i z chudymi. Jego niewielkie dozowanie (0,3 – 1 kg 100l solanki) zapewnia najbardziej optymalne działanie w produkcie gotowym.

DAWKOWANIE:

0,3-1kg/100 l solanki

Pobierz folder produktu

Opcje (Puste “p”, Bez glutaminianu sodu “b”, Niskowydajne “n”, Średniowydajne “s”, Wysokowydajne “w”, Do produktów surowych “d”):

p

Inne