|
Solanki
Mieszanki przyprawowe do kiełbas
Mieszanki do produktów garmażeryjnych
Mieszanki wspomagające kutrowanie
Aromaty i ekstrakty
Preparaty barwiące
Posypki dekoracyjne
Bazy rosołowe
Inne
Solanki
Aromaty
Posypki
Preparaty przedłużające trwałość

Soft meat

17
95008

OPIS:

Preparat dedykowany do produktów drobiowych, skruszający włókna mięśniowe. Skruszenie mięśni uzyskuje zarówno metodą zalewową jak i nastrzykową. Po mrożeniu produktów preparat nie traci swoich właściwości. Mięso po obróbce jest miękkie i soczyste. Preparat można łączyć z solankami podnoszącymi wydajność produktu.

DAWKOWANIE:

 4,45 kg/100 l solanki

Pobierz folder produktu

Opcje (Puste “p”, Bez glutaminianu sodu “b”, Niskowydajne “n”, Średniowydajne “s”, Wysokowydajne “w”, Do produktów surowych “d”):

p

 

Inne