|

Solanki
Mieszanki przyprawowe do kiełbas
Mieszanki do produktów garmażeryjnych
Mieszanki wspomagające kutrowanie
Aromaty i ekstrakty
Preparaty barwiące
Posypki dekoracyjne
Bazy rosołowe
Inne
Solanki
Aromaty
Posypki
Preparaty przedłużające trwałość
5
Solanki Nastrzykowe
Przemysł mięsny i drobiarski
254-2018

OPIS:

Solanka SP 15 dedykowana jest zarówno do solanek nastrzykowaych jak i zalewowych. Optymalny poziom nastrzyku to 10-15%. Świetnie nadaje się do produktów grillowych oraz mięs do pieczenia – wieprzowych oraz drobiowych. Dużym atutem tej solanki jest niskie dozowanie oraz brak dodatków E. 

 

DAWKOWANIE:

4kg/100l solanki

Pobierz folder produktu

Opcje (Puste “p”, Bez glutaminianu sodu “b”, Niskowydajne “n”, Średniowydajne “s”, Wysokowydajne “w”, Do produktów surowych “d”):

d

Oferta