|
Solanki
Mieszanki przyprawowe do kiełbas
Mieszanki do produktów garmażeryjnych
Mieszanki wspomagające kutrowanie
Aromaty i ekstrakty
Preparaty barwiące
Posypki dekoracyjne
Bazy rosołowe
Inne
Solanki
Aromaty
Posypki
Preparaty przedłużające trwałość

Aromaty dymu wędzarniczego HA 15 BG

56
.00956

OPIS:

Aromaty dymu wędzarniczego w formie proszkowej, w wersji bez glutaminianu sodu to kompozycja doskonała dla uzyskania niezwykłych wyrobów. Produkt otrzymany w procesie frakcjonowania oraz oczyszczania koncentratu naturalnego dymu wędzarniczego pozwala nadać różnorodnym produktom charakterystyczny dymny zapach oraz smak. Jego walory można wykorzystać podczas produkcji wędlin, szynki, kiełbas, boczku, serów, a także w komponowaniu marynat.
Aromaty dymu wędzarniczego pozwalają nadać produktom niezwykłe walory, a wszystko bez przeprowadzania długotrwałego procesu wędzenia. Rezultatem wykorzystania aromatów są wyborne w smaku i aromacie produkty. Aromaty wykonane są w postaci proszku, który w połączeniu z wodą i po rozprowadzeniu na wyrobach, pozwala uzyskać wędzone przysmaki. Nasze produkty są szczególnie cenione w produkcji kiełbas grubo i średnio rozdrobnionych, ale również w przetworach rybnych, wyrobach garmażeryjnych czy solankach.

DAWKOWANIE:

Indywidualnie

Aromaty dymu wędzarniczego Pobierz folder produktu

Opcje (Puste „p”, Bez glutaminianu sodu „b”, Niskowydajne „n”, Średniowydajne „s”, Wysokowydajne „w”, Do produktów surowych „d”):

p

Aromaty