|

Solanki
Mieszanki przyprawowe do kiełbas
Mieszanki do produktów garmażeryjnych
Mieszanki wspomagające kutrowanie
Aromaty i ekstrakty
Preparaty barwiące
Posypki dekoracyjne
Bazy rosołowe
Inne
Solanki
Aromaty
Posypki
Preparaty przedłużające trwałość
5
Preparaty barwiące
00500

OPIS:

Preparat do aromatyzowania i barwienia produktów mięsnych.

Zalety stosowania:

  • Skraca proces obróbki termicznej
  • Zmniejsza ubytek termiczny
  • Gwarantuje uzyskanie jednolitej barwy
  • Nie tworzy twardej skórki na powierzchni produktu
  • Nie brudzi powierzchni
  • Łatwa aplikacja

DAWKOWANIE:

Indywidualnie

Pobierz folder produktu

Opcje (Puste “p”, Bez glutaminianu sodu “b”, Niskowydajne “n”, Średniowydajne “s”, Wysokowydajne “w”, Do produktów surowych “d”):

p

Oferta