|

Solanki
Mieszanki przyprawowe do kiełbas
Mieszanki do produktów garmażeryjnych
Mieszanki wspomagające kutrowanie
Aromaty i ekstrakty
Preparaty barwiące
Posypki dekoracyjne
Bazy rosołowe
Inne
Solanki
Aromaty
Posypki
Preparaty przedłużające trwałość

Białko wieprzowe Pork collagen INJ

45
41017

OPIS:

Wysoko funkcjonalne białko kolagenowe wieprzowe w postaci proszku. Dedykowane głównie do solanek nastrzykowych. Dzięki drobnej granulacji doskonale rozpuszcza się w solankach. Dzięki wysokiej białkowości i niskiej zawartości tłuszczu wykazuje bardzo dobrą zdolność wiązania wody. Jest neutralne smakowo.

DAWKOWANIE:

Zaleca się 5-15 g/litr solanki lub indywidualnie

Pobierz folder produktu

Opcje (Puste “p”, Bez glutaminianu sodu “b”, Niskowydajne “n”, Średniowydajne “s”, Wysokowydajne “w”, Do produktów surowych “d”):

p

 

Karageny i białka zwierzęce