30003 | ||||||||||||||
OPIS:Skuteczny preparat przedłużający trwałość wyrobów mięsnych, drobiowych i rybnych. Sugerowana dawka 0,75% w wyrobie gotowym. Wędzonki Zalecana dawka 0,75% w gotowej wędzonce. Wzór na poziom dodatku preparatu e(Lm)inate LAD w wędzonkach. Dodatek e(Lm)inate LAD do solanek = (100%+A)*(100%-B)/(A*133,3%) A – zakładany poziom nastrzyku (%)
Zalecana ilość dodatku preparatu e(Lm)inate LAD na 100 litrów solanki
Wędliny Zalecany dodatek preparatu w ilości 0,7 % na farsz Emulsja skórkowa Dodatek preparatu e(Lm)inate LAD w ilości 0,75 % na masę emulsji wpływa na przedłużenie trwałości produktów z jej użyciem. Mięso produkcyjne Zalecany dodatek 0,75 % na masę mięsa wpływa na trwałość mikrobiologiczną surowca mięsnego i trwałość gotowych produktów nawet przy braku zachowania łańcucha chłodniczego. | ||||||||||||||
DAWKOWANIE:0,75% na wyrób gotowy | ||||||||||||||
Pobierz folder produktu | ||||||||||||||
Opcje (Puste “p”, Bez glutaminianu sodu “b”, Niskowydajne “n”, Średniowydajne “s”, Wysokowydajne “w”, Do produktów surowych “d”):p |
200
Preparaty przedłużające trwałość