|
Solanki
Mieszanki przyprawowe do kiełbas
Mieszanki do produktów garmażeryjnych
Mieszanki wspomagające kutrowanie
Aromaty i ekstrakty
Preparaty barwiące
Posypki dekoracyjne
Bazy rosołowe
Inne
Solanki
Aromaty
Posypki
Preparaty przedłużające trwałość

FRESHCOLOR E

44
009

OPIS:

Preparat przedłużający trwałość w formie proszkowej przeznaczony do zastosowania w produktach mięsnych i rybnych.

Wpływa zarówno na przedłużenie trwałości jak i stabilizacje barwy wyrobu gotowego.

Stosowany w dawkach od 6 do 10 g na 1 kg wyrobu gotowego

DAWKOWANIE:

0,6% -1% na wyrób gotowy

Pobierz folder produktu

Opcje (Puste “p”, Bez glutaminianu sodu “b”, Niskowydajne “n”, Średniowydajne “s”, Wysokowydajne “w”, Do produktów surowych “d”):

p

Preparaty przedłużające trwałość