|
Solanki
Mieszanki przyprawowe do kiełbas
Mieszanki do produktów garmażeryjnych
Mieszanki wspomagające kutrowanie
Aromaty i ekstrakty
Preparaty barwiące
Posypki dekoracyjne
Bazy rosołowe
Inne
Solanki
Aromaty
Posypki
Preparaty przedłużające trwałość
14
98001

OPIS:

Aromat dymu wędzarniczego o ciemno-brązowej barwie i lepkiej konsystencji, przeznaczony do barwienia wyrobów mięsnych. Nadaje ciemny kolor imitujący tradycyjne wędzenie. Można go stosować poprzez zanurzenie, natrysk jak i do masownicy. Stosowany na powierzchnię jelit nadeje im brązowy kolor. Dawkowanie według dobrej praktyki produkcyjnej.

DAWKOWANIE:

Indywidualnie

Pobierz folder produktu

Opcje (Puste “p”, Bez glutaminianu sodu “b”, Niskowydajne “n”, Średniowydajne “s”, Wysokowydajne “w”, Do produktów surowych “d”):

p

 

Preparaty barwiące