|
Solanki
Mieszanki przyprawowe do kiełbas
Mieszanki do produktów garmażeryjnych
Mieszanki wspomagające kutrowanie
Aromaty i ekstrakty
Preparaty barwiące
Posypki dekoracyjne
Bazy rosołowe
Inne
Solanki
Aromaty
Posypki
Preparaty przedłużające trwałość

Solanka TK 70

38
10019

OPIS:

Solanka zalewowa sprawdzająca się idealnie przy słabszych wsadach mięsno-tłuszczowych jak II B wieprzowa lub w układach z dodatkiem emulsji ze skórek. Jej ekonomiczne dozowanie i cena pozwolą na wyprodukowanie taniej kiełbasy o bardzo dobrej teksturze (spoistość, zwięzłość, ograniczona topliwość dodanego tłustego mięsa). Kiełbasy po podgrzaniu są nawet bardziej twarde i sprężyste niż na zimno. Jest to zaleta, którą zapewnia nasze białko wieprzowe Pork Collagen. Solanka przeznaczona do wyższych przyrostów- od 50 do nawet 75%.

DAWKOWANIE:

3,5 kg/100 l solanki

Pobierz folder produktu

Opcje (Puste “p”, Bez glutaminianu sodu “b”, Niskowydajne “n”, Średniowydajne “s”, Wysokowydajne “w”, Do produktów surowych “d”):

w

Solanki Zalewowe