|

Solanki
Mieszanki przyprawowe do kiełbas
Mieszanki do produktów garmażeryjnych
Mieszanki wspomagające kutrowanie
Aromaty i ekstrakty
Preparaty barwiące
Posypki dekoracyjne
Bazy rosołowe
Inne
Solanki
Aromaty
Posypki
Preparaty przedłużające trwałość
50
Przemysł mięsny i drobiarski
Inne
75496

OPIS:

Preparat zapewniający wzrost i utrzymanie wysokiej wydajności w produkcie gotowym. Poprawia związanie i twardość produktu gotowego, stabilizuje matrycę wodno-białkowo-tłuszczową w farszach mięsnych np. parówce, kiełbasach. Nie wpływa na zmiany smaku w produkcie gotowym. 
Bardzo dobrze rozpuszcza się w farszu oraz w solance. 


DAWKOWANIE:

1:1 jako zamiennik fosforanu

Pobierz folder produktu

Opcje (Puste “p”, Bez glutaminianu sodu “b”, Niskowydajne “n”, Średniowydajne “s”, Wysokowydajne “w”, Do produktów surowych “d”):

p

Dodatki do solanek